Fortællinger

Motionsdans der rykker

Sundhedsfællesskabets ”Rullende” Motionsdans er et hit - for Berit ruller dansen derudad!

Mød Berit, der danser i Sundhedsfællesskabets succesfulde ”Rullende Motionsdans”-hold, og hør hvordan hun oplever, at dansen gør en forskel i hendes hverdag. Aktiviteten tilbyder Berit et sted, hvor hun kan føle sig set, forstået og mest af alt velkommen.
Sundhedsfællesskabets aktiviteter kan bruges af alle borgere og der er aktiviteter til enhver. Se vores oversigt over aktiviteter for at finde det helt rette til dig eller din borger – alle er velkomne!

Læs Berits historie

Signe: "Det gavner både medarbejdere og borgere."

Sundhedsfællesskabet har tilbudt nye muligheder for Signe som leder og for hendes medarbejdere og borgere!

 

Mød Signe som er leder i Glostrup Kommune og et medlem af Sundhedsfællesskabets styregruppe. Hun har oplevet, at Sundhedsfællesskabet tilbyder samarbejde og netværk på tværs af kommunegrænser mellem både medarbejdere og borgere. Sundhedsfællesskabet har tilbudt Signe en mulighed for at kunne udvikle sine medarbejderes ideer og interesser i deres arbejde med borgerne, samt at borgerne selv kan byde ind og få mulighed for at komme med input til hvilke tilbud og aktiviteter, der passer bedst til deres passioner og behov.

Sundhedsfællesskabet tilbyder dermed både muligheder for medarbejdere og borgere, samt at det på lederniveau giver Signe mulighed for at sparre med andre ledere og udvikle det tværsektorielle samarbejde mellem kommunerne i Sundhedsfællesskabet.

Læs Signes historie