Boksning

Har du lyst til at prøve kræfter med at træde i bokseringen og svinge potterne, så skal du træde til, når Sundhedsfællesskabet byder velkommen til boksning.

Boksetræningen er en god blanding af grundtræning blandet med teknik og slag. Der vil blive undervist i bokseteknik og balance. Her bokser man ikke mod hinanden, men bruger i stedet boksepuder (plethandsker), medicinbolde, vægte og lignende. Det er ofte grænseoverskridende at bokse, men vores boksehold er netop etableret for alle, der har lysten til at træne og udfordre sig selv.

Her får man mulighed for at få en god og intens træning, men i en afslappet atmosfære, hvor der altid er plads til grin og hyggeligt samvær på holdet!

BOKSNING IGEN!

Nu kan vi endelig langt om længe træne rigtig boksning igen fra onsdag den 23. juni.

Vi træner udendørs i haven på Parkvej 76. Mød op ved lågen lige på hjørnet og sørg for at være der 5 minutter før. Så kommer Kenny og lukker jer ind.

Du kan se mødestedet markeret med stjerne her.

Husk tøj efter vejret og en drikkedunk, da der ikke er adgang til faciliteter.

PRAKTISK INFORMATION

Hvornår 

Onsdag: kl. 15.30-16.30

Hvor: I haven på Parkvej 76, 2630 Taastrup.

Tilmelding: Send en sms eller ring til Kenny, 23 27 47 04  

FACEBOOK-GRUPPE

Bokseholdet har også en facebookgruppe med nyttige informationer om træningstider og events samt brugbar information med hensyn til aflysninger og gæstetrænere. Find den ved at søge på ‘sårbar boksning’ på Facebook.