Boksning

Har du lyst til at prøve kræfter med at træde i bokseringen og svinge potterne, så skal du træde til, når Sundhedsfællesskabet byder velkommen til boksning.

Boksetræningen er en god blanding af grundtræning blandet med teknik og slag. Der vil blive undervist i bokseteknik og balance. Her bokser man ikke mod hinanden, men bruger i stedet boksepuder (plethandsker), medicinbolde, vægte og lignende. Det er ofte grænseoverskridende at bokse, men vores boksehold er netop etableret for alle, der har lysten til at træne og udfordre sig selv.

Her får man mulighed for at få en god og intens træning, men i en afslappet atmosfære, hvor der altid er plads til grin og hyggeligt samvær på holdet!

Kun cirkeltræning

Grundet covid-19 vil der kun være cirkeltræning til boksning. 

PRAKTISK INFORMATION

Det er med glæde, at vi kan meddele, at vi nu kan åbne for boksning i Sundhedsfællesskabet efter corona-nedlukningen. Holdet følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Mød op omklædt og fyld din drikkedunk op hjemmefra, da der ikke er adgang til faciliteter.

Hvornår 

Mandag: kl. 15.00-16.00 

Onsdag: kl. 15.00-16.00 

Fredag: kl. 12.30-13.30

Hvor: I haven ved den lille gymnastiksalSolsortevej 9 B-D, 2630 Høje Taastrup. 

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig, så ring eller send en sms til Kenny på 23274704  

FACEBOOK-GRUPPE

Bokseholdet har også en facebookgruppe med nyttige informationer om træningstider og events samt brugbar information med hensyn til aflysninger og gæstetrænere. Find den ved at søge på ‘sårbar boksning’ på Facebook.