Varmtvandstræning

Vi tilbyder træning i varmtvandsbassin

Træning i varmtvandsbassin er en skånsom form for styrketræning. Derudover giver træningen en afgrænset kropsopfattelse, afspænding, smertelindring, øget velvære og kropsbevidsthed. Der er mange fordele ved at træne i et varmtvandsbassin. Det er en skånsom måde at styrketræne og afspænde kroppen. Derudover er træningen med til at lindre smerter samt øge dit velvære og din kropsbevidsthed.

FERIE

Varmtvandstræning holder lukket frem til september 2022. 

På gensyn.

PRAKTISK INFORMATION

HVORNÅR I GLOSTRUP:

  • HOLD 1: Tirsdag kl. 11:00-11:30. 
  • HOLD 2: Tirsdag kl. 11:30-12:00. 

HVOR: Svømmehallen i Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup.

TILMELDING: Ring eller send en sms til Lili på 23 32 51 13.

Regler for tilmelding og deltagelse

Varmtvandstræning er en af Sundhedsfællesskabets mest populære aktiviteter. For at sikre, at alle interesserede får mulighed for at deltage i aktiviteten, har vi lavet nogle regler for deltagelse på holdet. Instruktøren vil oplyse om reglerne ved tilmelding, og du kan læse dem her.

– Du kan max. deltage på holdet i 1/2 år. Derefter er du velkommen til at tilmelde dig et andet af Sundhedsfællesskabets hold eller evt. få hjælp til at blive sluset over på et andet varmtvandstræningshold i det almene foreningsliv.

– Der er mødepligt på holdet. Så hvis du er forhindret i at deltage 3 gange i træk, ryger din plads på holdet til en anden.

Lili

Lili

Instruktør