Mindfulness

På dette mindfulnesskursus er der først og fremmest fokus på øvelser, så du har mulighed for at træne og måske få inspiration til, hvordan du kan bruge mindfulnessteknikkerne i hverdagen. Formålet med kurset er at træne din evne til bevidst nærvær for at skabe mere ro og balance.

Målgruppen er borgere med psykisk sårbarhed, let til middel angst, let til middel depression eller stress, samt borgere med let til middel ADHD eller personlighedsforstyrrelse.

Mindfulness åbner udendørs

Det er med glæde, at vi kan meddele, at vi nu kan åbne for Mindfulness i Sundhedsfællesskabet efter corona-nedlukningen. Holdet følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Undervisningen vil foregå udendørs, men de trækker ind i den tilhørende gymnastiksal ved dårligt vejr. Der vil være håndsprit tilgængeligt, og holdet vil være indrettet således, at der vil være afstand mellem alle deltagere, og der vil være maks. 10 deltagere på holdet inkl. instruktør.

Hvornår: Mindfulness starter første gang tirsdag den 2. juni 2020 kl. 15.00-15.45  og slutter tirsdag d. 21. juli (bemærk nyt tidspunkt). Der starter et nyt hold op i slutningen af august.

OBSMød op omklædt og fyld din drikkedunk op hjemmefra, da der ikke er adgang til faciliteter. Husk også at medbringe liggeunderlag eller stort håndklæde til at ligge på.

Hvor: I haven ved den lille gymnastiksal, Solsortevej 9 B-D, 2630 Høje Taastrup – da vi ikke må gå indenfor gennem lokalerne, skal man gå hen til haven gennem lågen, som ligger ved siden af indgangen til kantinen. Hvis borgeren ikke kan finde det, så ring til instruktør Helle Andreasen på 24 43 69 28.

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig. Ring eller sms Jette Nykvist på 24 43 69 50 eller Helle Andreasen på 24 43 69 28.

Helle Andresen

Helle Andresen

Instruktør

Jette Nykvist

Jette Nykvist

Instruktør